Gebben Motoren en Yamaha

 

Gebben Motoren en Yamaha, al jaren een begrip in Nederland en ver daarbuiten!

 

Gebben Motoren is de grootste en meest toonaangevende Yamaha dealer van Nederland. Het complete Yamaha programma vindt u in onze showroom te Rogat, van bromscooter tot snelle racer of de nieuwe sport Side-by-Side YXZ1000R.

Motoren
Als exclusief Yamaha dealer heeft Gebben Motoren altijd de nieuwste modellen op voorraad, vaak zelfs als eerste van het land. Door de vele nieuwverkopen hebben wij ook constant een zeer royaal aanbod gebruikte Yamaha modellen, vaak van eerste eigenaar en nieuw door ons geleverd, de complete historie is bij ons bekend.

Verhuur
Vanzelfsprekend bestaat onze huurvloot uitsluitend uit nieuwe Yamaha modellen. Is een uitgebreide proefrit niet voldoende om tot een keus te komen dan is huren voor een dag, weekend of week een goede optie om toch tot een definitieve keuze te komen.

Werkplaats
Onze werkplaats is bemand met vakkundige monteurs die op de hoogte zijn van alle ins- en outs van uw Yamaha. Regelmatig volgen zij trainingen bij Yamaha Motor Nederland om op de hoogte te blijven van de nieuwste door Yamaha gebruikte technieken. Vanzelfsprekend beschikken zij in onze werkplaats over alle specifieke Yamaha test, meet en afstel apparatuur.

Magazijn
Het onderdelen magazijn zorgt ervoor dat alle benodigde originele Yamaha onderdelen en accesoires op het juiste moment beschikbaar zijn.

kledingshop
Op de eerste verdieping vindt u de royale kledingshop met een zeer breed assortiment originele Yamaha kleding. Van motorpak tot helm en van handschoenen tot sokken. Voor zowel de weg- als voor de crossrijders bieden wij een breed scala aanverwante artikelen.

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht
Al drie generaties lang is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.

 

De showroom in Rogat is ‘the place tot be’ voor elke Yamaha liefhebber.

 

Welkom bij Gebben Motoren Yamaha!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »